مسی در همکاری با "ناندو جوبانی" آشپز اسپانیایی توانسته در رستوران زیر نظر خود به نام "هینچا" دسر توپ طلا را به مشتریان بفروشد. مسی به تازگی رستوران "هینچا" (به معنی هوادار) را افتتاح کرده است. این رستوران در هتل مسی در آندورا به نام MiM Andorra افتتاح شده است. قیمت پیتزاهای این رستوران بین 15 تا 29 یورو است و قیمت صدف ها از شش یورو آغاز می شود. گوشت واگو ژاپنی کیلویی 390 یورو قیمت دارد و ماهی، پاستا و سایر غذاها در این رستوران فروخته می شوند.
یکی از جذاب ترین محصولات این رستوران البته دسر توپ طلا است که به احترام هفت توپ طلای مسی با قیمت 24 یورو فروخته می شود و یکی از جذاب ترین بخش های منوی این رستوران است.